Elektrotechniek

Elke woning, elk kantoorpand, eigenlijk elk gebouw beschikt over 'stroom' om functioneel te kunnen worden bewoond. U heeft behoefte aan een nieuwe installatie of uw huidige installatie voldoet niet meer aan de eisen die u er zelf of de wetgever eraan stelt. Het is tijd om contact te zoeken met ComFort Today.

Elke licht-/ kracht installatie, van advies tot installatie, wij zorgen dat u krijgt wat u vraagt. Op basis van duidelijke afspraken, vastgelegd in tekeningen en een bestek, zorgen wij voor een juiste uitvoering volgens de geldende (NEN) normering(en). Onze partners zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerde partijen die over goede referenties beschikken.

Vaak wordt de elektrotechnische installatie gecombineerd aangelegd met bijvoorbeeld datanetten of beveiligingsinstallaties. Daar is door ComFort Today over nagedacht. Alles met één partij regelen, dat kan bij ons. Of het alleen om uitvoering gaat of om een totaaloplossing, wij gaan graag met u in gesprek om uw ideaalbeeld tot stand te brengen tegen de meest gunstige condities. En als we daarbij Uw bestaande ICT-middelen of telefonie- of ICT-netwerk moeten meeverhuizen of tijdelijk beheren, dan doen we dat natuurlijk graag.

Het weer

Weersverwachting
Amsterdam