ComFort Exchange online / VPN DATA

Microsoft online diensten en "In the Cloud" werken

Voor online diensten bent u bij ComFort Today aan het juiste adres. Steeds meer bedrijven stappen over naar de online diensten van Microsoft (Exchange, SharePoint, etc). Veel bedrijven werken momenteel met een eigen print-, data- en/of exchangeserver. Wij kunnen desgewenst adviseren of u al klaar bent om geheelonline te gaan of juist niet. Het is niet in alle gevallen verstandig en in sommige situaties zelf niet mogelijk. Heeft u interesse of heeft u vragen, laat u over dit onderwerp op voorhand goed adviseren. Wij zijn officieel gecertificeerd Microsoft dealer en lid van het Microsoft Partner Network.

Voordelen van onze Exchange Online/VPN DATA oplossing voor het MKB

Push mailen toegang tot uw DATA altijd en overalvia pc, laptop, tablet, smartphone of via onze gratis online Outlook Web Access functie. U kunt altijd bij uw verzonden mail/items op elk apparaat, zelf op een apparaat van iemand anders. Kortom altijd bij u mail en DATA kunnen via een beveiligde verbinding (vpN). Geen hardware investering (eigen server) nodig en toch de voordelen genieten. U geniet van maximale flexibiliteit en betaalt alleen voor de accounts die worden gebruikt. Zo is het zelfs mogelijk om u als één gebruiker op de server te activeren. U heeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw secretaresse toegang te geven tot uw mailbox. U kunt daarbij specificeren tot welke onderdelen er toegang is en werke niet.
In de agenda kunt u eenvoudig afspraken inplannen en delen met collega's en direct zien of zij op dat moment beschikbaar zijn.
Uw e-mail en DATA is altijd goed gebackupt. Hier hebben wij speciale diensten voor bii ComFort Today.
Ons team van specialisten helpt u direct bij calamiteiten, dat is werken met ComFort!

Wilt u graag in the Cloud werken?

Enkele voordelen van onze Exchange Online/VpN DATA oplossingen voor het MKB:

  • Push mail en toegang tot uw DATA altíjd en overalvia pc, laptop, tablet, smartphone of via onze gratis online Outlook Web Access functie. 
  • U kunt altijd bíj uw verzonden mail/items op elk apparaat, zelf op een apparaat van iemand anders. 
  • Kortom altijd bij u mail en DATA kunnen via een beveiligde verbinding (vpN). 
  • Geen hardware investering (eigen server) nodig en toch de voordelen genieten. 
  • U geniet van maximale flexibiliteit en betaalt alleen voor de accounts die worden gebruikt. Zo is het zelfs mogelijk om u als één gebruiker op de server te activeren. 
  • U heeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw secretaresse toegang te geven tot uw mailbox. U kunt daarbij specificeren tot welke onderdelen er toegang is en welke niet. 
  • ln de agenda kunt u eenvoudig afspraken inplannen en delen met collega's en direct zien of zij op dat moment beschikbaar zijn. 
  • Uw e-mail en DATA is altijd goed gebackupt. Hier hebben wij speciale diensten voor bij ComFort Today. 
  • Ons team van specialisten helpt u direct bij calamiteiten, dat is werken met ComFort! 
  • Zeer voordelige tarieven door eigen hosting en back up systemen en facturatie per half jaar

Het weer

Weersverwachting
Amsterdam